Jurek

Rekryterare till deltidsuppdrag under sommaren

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringsspecialist hos vår kund kommer du i tätt samarbete med verksamhetens chefer driva rekryteringsprocesser framåt och säkerställa kandidatinflödet. Dina arbetsdagar kommer vara variationsrika och du kommer att arbeta med allt från search på Linkedin till att genomföra telefonintervjuer och referenstagningar, skicka tester samt skriva anställningsavtal. Du kommer att arbeta tillsammans med två kollegor i HR-teamet men driva dina rekryteringsprocesser självständigt.

 

Detta är ett konsultuppdrag på 60% med start i mitten av juni 2021 som sträcker sig till början av september 2021. Arbetet kan utföras på distans eller i kundens lokaler i Solna i Stockholm.

 

 

Vem söker vi till denna roll?

För att lyckas i denna roll har du erfarenhet av hela rekryteringsprocessen samt Linkedin Recruiter. Har du även erfarenhet av kompetensbaserad rekryteringsteknik ser vi det som meriterande.

 

Som person är du duktig på att strukturera upp ditt arbete och att effektivt driva dina rekryteringsprocesser framåt. Du är påhittig och kreativ i ditt searcharbete och har förmågan att hitta nya infallsvinklar. Vidare är du professionell och trygg i dig själv och din kompetens. Sist men inte minst behöver du behärska svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en självständig och rolig roll som rekryterare på ett spännande bolag. Uppdraget förväntas starta i mitten av juni och pågå till början av september 2021. Tjänsten är på deltid 60% som kommer att fördelas enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Rekryterare, Talent Aqcuisition, Rekrytering, Recruitment, Talent Management, Recruitment Tools, Interviews, Intervjuer, Screening, Urval.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 19 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryterare till deltidsuppdrag under sommaren