Jurek Bemanning

Rekryterare sökes till myndighet i Stockholm

Nu söker vi dig som tidigare har arbetat inom HR, företrädesvis med rekrytering, till myndighet i Stockholm. Har du högskoleutbildning inom relevant område samt minst tre års arbetslivserfarenhet? Välkommen in med din ansökan!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som Rekryterare kommer du att arbeta på myndighetens personalavdelning. Du kommer vara med från början i rekryteringsprocessen i en behovsanalys/startmöte, vidare kommer du att vara med vid annonsering, göra urvalsarbete i rekryteringssystem samt genomföra intervjuer. Du kommer också fungera som ett stöd till chefer, göra referenstagning på kandidater samt övrig administration och stötta kollegor vid behov.

 


Vem är du?

Vi tror att du kundfokuserad och lösningsorienterad. Du har god förmåga att bibehålla lugn och kontroll och hålla ett gott bemötande, även under stressiga situationer. Vidare har du god förmåga till att hålla ett effektivt och strukturerat arbete.

 

  • Högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som personaladministratör.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
  • Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.).
  • God kännedom om lagar och förordningar på området.

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start 18 november till och med 30 juni, med chans till förlängning till 31 december 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Rekryterare, personalavdelning, personalvetare

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryterare sökes till myndighet i Stockholm