Jurek

Rekryterare sökes till långsiktigt uppdrag i Stockholm

Brinner du för att skapa den perfekta matchningen mellan kandidat och organisation? Har du ett par års erfarenhet av att arbeta med rekrytering och lockas av en ny utmaning? Blir du ofta beskriven som proaktiv, resultatfokuserad och engagerad? Då är du den vi söker till rollen som rekryterare hos en av våra kunder!

 

 

Om uppdraget

I rollen som rekryterare kommer du arbeta bredd med rekrytering och självständigt ansvara för hela processer, från uppstartsmöte till signerat avtal. Du rekryterar brett på tjänstemannasidan och utifrån organisationens behov och fungerar som en viktig partner mot rekryterande chefer. Utöver att ansvara för utvalda rekryteringsprocesser kommer du också få vara delaktig och driva projekt inom området Talent Management.

 

 

Vem söker vi?

Personen vi söker till detta uppdrag har sedan tidigare dokumenterad erfarenhet av rekrytering och har arbetat självständigt i som minst två år. Du känner dig trygg i att självständigt driva processer från a till ö och är van att agera kravställare och partner internt. Som person blir du ofta beskriven som affärsorienterad, resultatinriktad och engagerad. Du ser detta som en kul utmaning, där du ges möjlighet att göra skillnad!

 

 

Om ansökan

Är du den vi söker till detta uppdrag? Skicka då in din ansökan direkt! Uppdraget är tilltänkt att starta så snart som möjligt eller enligt överenskommelse och löper cirka 8 månader framåt.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: rekrytering, rekryterare, recruitment, Talent Acquisition Specialist, TA, Talent Management. 

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryterare sökes till långsiktigt uppdrag i Stockholm