Jurek

Rekryterare sökes till kund i Västerås

Nu söker vi dig som tidigare har arbetat med rekrytering till en trevlig kund i Västerås! Har du högskoleutbildning inom relevant område samt minst tre års arbetslivserfarenhet? Välkommen in med din ansökan!

 

Vår kund rekryterar utifrån ett kompetensbaserat arbetssätt fokuserat mot vård och omsorg. Nu söker de en rekryterare som trivs att arbeta i ett högt tempo och kan hantera många kontaktytor och rekryteringar parallellt samtidigt som du leverera god service och skapar goda relationer.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du som rekryterare kommer att ha en viktig konsultativ roll i att stötta chefen genom rekryteringsprocessen så att rekryteringen blir träffsäker, rättssäker och att processen upplevs positivt av de som söker tjänsten. Som rekryterare ansvarar du för att självständigt genomföra och driva hela eller delar av rekryteringsuppdrag.

 

Samtidigt arbetar du som en del av ett team och viljan att dela med sig av dina kunskaper, stöttande av kollegor och önskan att vår kund rekryteringsavdelning som team lyckas är viktig. Arbetet innebär löpande kontakt med kandidater och chefer och att du medverkar till att skapa en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen.

 

Som person är du driven, social och ser vikten av att skapa en positiv kandidatupplevelse. Vi ser gärna att du är kreativ och bidrar med innovativa idéer och lösningar inom rekrytering och är en del i utvecklingen av rekryteringsarbetet.

 

 

Vem är du?

Vi tror att du kundfokuserad och lösningsorienterad. Du har god förmåga att bibehålla lugn och kontroll och hålla ett gott bemötande, även under stressiga situationer. Vidare har du god förmåga till att hålla ett effektivt och strukturerat arbete.

 

• Examen från personalvetarutbildning på högskolenivå 

• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

• Erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser (från kravprofil till underlag för anställning)

• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

• Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.)

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid (40 h/v) med start så snart möjligt och löper till och med 2021-12-31, med möjlighet till förlängning. Placering: Västerås. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Västerås

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryterare sökes till kund i Västerås