Jurek Bemanning

Rekryterare med nordiskt ansvar!

Vi söker nu en Rekryterare med nordiskt ansvar till en av våra kunder i Centrala Stockholm för ett längre uppdrag på ca 1 år. Du kommer att tillhöra HR avdelningen som består av 6 personer samt ett europeiskt Talent acquisitionteam.Dina arbetsuppgifter

  • Ansvarig för rekrytering i de Nordiska länderna (framförallt Sverige och Danmark).
  • Ansvarig för Employer branding vilket bland annat innebär delaktighet i mässor ca två gånger/år, Linkedin kampanjer mm.
  • Onboardingprocessen; bland annat ansvarig för introductiondays några gånger/år samt se till att material är uppdaterat och att chefer har den information de behöver.


Vem är du?

Vi söker dig som har något års erfarenhet från rekrytering – antingen som researcher eller som junior rekryterare. Du har ansvarat för hela rekryteringsprocessen och är van att arbeta mot olika typer av chefer/beställare. Du är självgående och trygg i din roll och kan hantera flera parallella processer inom olika tjänsteområden. Du har tidigare erfarenhet från search och är en van användare av bland annat Linkedin. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras.Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett bolag i förändring. Du kommer att vara konsult inom Jurek HR och få möjlighet att närvara på intressanta seminarier och andra nätverk. Tjänsten ska tillsättas under augustimånad.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Mimma Liwgren Norling på mimma.liwgren.norling@jurek.se eller 072-910 18 71.


Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Mimma Liwgren Norling

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryterare med nordiskt ansvar!