Jurek Bemanning

Rekryterare med fokus på Employer Branding till Webstep

Om företaget

Webstep är ett expansivt IT-konsultföretag med totalt 400 kollegor på våra kontor i Sverige och Norge. Vi skapar och förbättrar digitala tjänster och produkter, bygger broar mellan teknik och företag och ser till att förverkliga dem.

 

På Webstep värdesätter vi alla våra fantastiska kollegor högt och vi tror på våra kollegors förmåga att förverkliga sin fulla potential. Ett bra bevis på att vi lyckats är att vi för tredje året i rad har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser utav den världsomspännande organisationen Great Place to Work. I vår medarbetarundersökning 2018 säger 95% av våra medarbetare att Webstep är en mycket bra arbetsplats!

 

 

Arbetsbeskrivning

Webstep söker nu en rekryterare med fokus på Employer Branding till deras kontor i centrala Stockholm. I rollen kommer du att arbeta med hela rekryteringskedjan förutom research av kandidater, då Webstep har en extern searchleverantör. Tillsammans med två andra rekryterare ansvarar du för att kvalitetssäkra kandidater där ni hanterar intervjuprocessen samt rutiner vid anställning. Vidare kommer du att ansvara för Employer Branding där fokus ligger på att ta fram marknadsmaterial i form av pressmeddelanden och uppdatering på sociala medier. Du kommer även att arbeta med företagets kulturarbete för att fortsätta utveckla Webstep till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har cirka 1-2 års erfarenhet av rekryteringsarbete. Du behöver inte ha arbetat med hela kedjan tidigare men vi ser gärna att du har en god förståelse av rekryteringsprocessen. Vidare ska du ha en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller ekonomi. Det är meriterande om du har kunskaper i bild- och videoredigeringsverktyg såsom Adobe-paketet samt ett intresse för sociala medier. Du ska kunna kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i både tal och skrift.

 

För att lyckas i rollen är det viktigt at du är kreativ och vågar tänka utanför boxen. Som person söker vi dig som är social, positiv och ansvarsfull. Du är relationsskapande i din kommunikation där du har ett professionellt och vänligt förhållningssätt till kandidater.

 

 

Du erbjuds

Detta är en rekrytering där du kommer bli tillsvidareanställd hos Webstep, med inledande provanställning. Du kommer att bli en del av ett entreprenöriellt bolag där du kommer få stor chans att påverka rollen och utvecklas inom rekrytering och Employer Branding.

 

I denna rekrytering samarbetar Webstep med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se.

 

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 24 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryterare med fokus på Employer Branding till Webstep