Jurek Bemanning

Reklamationshandläggare sökes till internationellt bolag i Kista

Arbetsbeskrivning
Till en av våra kunder i Kista söker vi nu en reklamationshandläggare för tekniska reklamationsärenden. I denna roll kommer du hantera reklamationsärenden och relaterade ärenden inom framförallt teknisk support. Du kommer även att följa upp reklamationsprocessen, jobba medutveckling och förbättring av processerna, hantera ärenden rörande utökad garanti och mycket mer.


Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieexamen, gärna inom teknik, elektronik eller administration. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med reklamationsärenden, och gärna inom teknikområdet, samt om du har erfarenhet av Xpos och/eller SAP. Vidare har du körkort samt goda svensk- och engelskkunskaper i tal och skrift. Som person är du flexibel, serviceinriktad och en lagspelare.


Du erbjuds

En roll som reklamationshandläggare hos en av våra kunder i Kista. Uppdraget omfattar heltid med start i januari 2020 och löper i första hand till april 2021 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 december

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Reklamationshandläggare sökes till internationellt bolag i Kista