Jurek Bemanning

Regulatory Reporter till en av Europas storbanker

Arbetsbeskrivning
Är du en öppen, framåtlutad och ambitiös person, med tidigare erfarenhet av Regulatory Reporting?

 

Är du dessutom intresserad av att ta ett nytt steg, få möjligheten att vara med och bygga upp ett nytt team på en av Europas största banker? Då är det dig vi söker!

 

Som Regulatory Reporter kommer du att vara en del av det team som ansvarar för all rapportering som sker enligt Finansinspektionens föreskrifter, eller Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 575/2013 av den 26 juni 2013 om tillsynskrav för kreditinstitut och värdepappersbolag (CRR).

 

Du kommer att arbeta med regelverk, analyser, data-processer, rapporter och effektivisering. Vidare, kommer du bygga ett stort kontaktnät inom banken för att säkerställa kvalite inom ditt arbete.

 

 

Du erbjuds
Du erbjuds en anställning hos ett spännande, växande bolag, en av Europas största banker, och möjligheten att vara med och bygga upp ett team inom Regulatory Reporting. Du kommer att vara placerad i centrala Stockholm och tillhöra ett team om fem till sju personer, vilket ni bygger upp tillsammans och där förhoppningsvis just Du kommer in.

 


Vem är du?
Detta är en rekrytering där det är viktigt att du är en flexibel, prestigelös och social "Do:er". Du behöver ha tidigare erfarenhet av rapportering, COREP & FINREP samt kunskap att granska och tolka regelverk. Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete på ett bra sätt och tar gärna egna initiativ. Vidare bör du vara en problemlösande person med sinne för detaljer som har stort intresse för såväl teknik som för finansiering.


Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bank, som förstår och kan tolka regelverk och rapporter. Vidare är det viktigt att du känner dig bekväm med både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt att du har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av SQL är det meriterande.

 


Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 


Ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophie Paus på
Sophie.paus@jurek.se

 


Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Sophie Paus

 

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Regulatory Reporter till en av Europas storbanker