Jurek Bemanning

Registrator till myndighet på Östermalm, Stockholm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till myndighet på Östermalm i Stockholm söker vi nu en registrator. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper åtta månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifterna kommer att infatta:

  • daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering
  • aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden
  • kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen
  • framtagande av information om pågående och avslutade ärenden
  • ta fram statistik över pågående och avslutade ärenden.

Vem är du?

Vi söker dig som har en registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning, alternativtminst tre (3) års arbetslivserfarenhet som registrator. Du har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt. Du har erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.). Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i statlig verksamhet.

Du erbjuds

En roll som registrator på myndighet i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper åtta månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper åtta månader med möjlighet till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Registrator till myndighet på Östermalm, Stockholm