Jurek

Registrator sökes till sommarvikariat på kommun

Är du i slutet av din utbildning inom arkivvetenskap, eller registratorsutbildning och vill få praktisk erfarenhet av yrket – eller har du erfarenhet som registrator? Just nu söker vi en registrator till sommarvikariat! Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att vara spindeln i nätet för tekniska nämndens handlingar och består av registrering och diarieföring av allmänna handlingar, expediering, arkivering samt rådgivning och stöd till handläggare i ärendehanteringsfrågor. Registraturen ansvarar för tekniska nämndens arkivhållning och för att lämna ut allmänna handlingar i avslutade ärenden. Tjänsten innebär till största del arbete med diarieföring och expediering, men kan även innebära vissa arkivarieuppgifter.

 

 

Vem är du?

Vi söker t ex dig som är i slutet av din utbildning inom arkivvetenskap och/eller har erfarenhet som registrator. Du kan också ha genomgått annan relevant högskoleutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap eller ha annan utbildning som bedöms likvärdig (t ex diplomerad registrator). Du måste vara bra på och ha ett stort intresse för ordning och reda samt ha en förmåga att jobba självständigt.

 

Erfarenhet av att arbeta i ett ärende- och dokumenthanteringssystem och viss kunskap inom GDPR är ett plus. Järfälla kommun använder systemet Platina. Datorvana i övrigt är en självklarhet.

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid i Stockholm. Uppdraget kommer att ske under vecka 26 till och med vecka 30 (inklusive upplärning). Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 14 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Registrator sökes till sommarvikariat på kommun