Jurek Bemanning

Registrator sökes till offentlig sektor

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu registrator för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Som registrator hos våra kunder kommer du att arbeta med daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering. Du kommer att ta fram statistik över pågående och avslutade ärenden samt ha kontakt med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enligt med offentlighetsprincipen. 


Vem är du?

Du har en registratorutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning, alternativt minst 3 års erfarenhet som registrator. För att passa i rollen som registrator ska du ha goda kunskaper i MS Office eller motsvarande samt kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem. Du ska ha kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. 


Du erbjuds

Uppdragen kan variera i längd och sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow på melanie.grunow@jurek.se.

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Melaine Grunow


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Registrator sökes till offentlig sektor