Jurek

Regionskoordinator till Toyota Material Handling

Har du några års erfarenhet från kundservice och vill ta steget vidare? Är du redo att anta utmaningen att representera ett av de största varumärkena i världen?

Då är det här din chans att bli en viktig del av vårt härliga team!

 

Ditt uppdrag

Som Regionskoordinator är du ansvarig för att koordinera, följa upp och samordna serviceteknikernas aktiviteter när det gäller underhåll och reparation av truckar hos våra kunder runt om i landet. Du kommer att dagligen hantera ärenden från kunder via telefon och mail och fungera som den samordnande länken mellan våra servicetekniker och kunden för att säkerställa att kundens behov blir lösta.

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Stötta kunder både via telefon och mail samt stödja ditt team av tekniker med administrativa delar

• Boka in reparationsarbeten hos kund, i takt med att kunden inkommer med ärenden

• Schemalägga underhållsarbete framåt

• Omplanera arbetet vid sjukdom och semester, samt vid akuta behov hos kund

• Ansvara för att teknikern genomför sitt uppdrag hos kunden och att arbetet utförs av högsta kvalitet

• Stödja processen av feedback från kunder på ett professionellt och effektivt sätt

 

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet från kundservice alternativt från callcenter, där du arbetat med både telefonen som redskap samt administrativt. Du är van att arbeta kundnära och har god vana av att arbeta i olika affärssystem.

 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt, du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och har ett naturligt fokus mot kunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en framåt och målinriktad person som gillar ordning och reda. Du har ett stort kundfokus och har ett affärsmässigt tänk, där du arbetar aktivt med att få en nöjd kund.

 

Du erbjuds

Toyota Material Handling erbjuder dig en intressant tjänst hos ett stabilt bolag som ser till medarbetarnas utveckling framåt. Rollen som regionskoordinator är både utmanande och spännande där du får arbeta med trevliga arbetskamrater med en positiv stämning och mycket humor. Toyota Material Handling är en arbetsplats i ständigt förbättringsarbete, där dina idéer och åsikter räknas!

 

Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Solna Gate – med tillgängligt gym, gruppträning och simbassäng i samma byggnad.

 

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Felicia Pettersson felicia.pettersson@jurek.se eller Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Om verksamheten

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 450, varav drygt 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

 

Område

Solna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 10 november

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Regionskoordinator till Toyota Material Handling