Jurek

Regionscontroller till börsbolag i Kista

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter en erfaren och Regionscontroller som vill vara en del av vårt nordiska finansteam med placering i Stockholm, Sverige. I din roll som Regionscontroller kommer du vara bryggan mellan regions cheferna samt verksamhetens finansfunktion. I rollen kommer du stötta organisationen vid affärskritiska beslut samt analys av verksamheten och dess nyckeltal. Du kommer även vara involverad i diverse marknadsanalyser för din region samt stötta övriga regioner. Du ingår i ett större team av Regionscontrollers, Jr Business Controllers och rapporterar till Head of Business Controll samt respektive regionchef.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Business partner för diverse olika processer och projekt

• Bistå organisationen vid frågor rörande businessen

• Utvärdera bransch- och marknadstrender

• Analys på din region

• Forcast

• Säkerställa korrekta styrmodeller

• Validering av resultat vid bokslut

• Ad hoc uppgifter

 

Vem är du?

Vi söker dig med en gedigen bakgrund som Regionscontroller alternativt Business Controller. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har erfarenhet från ett börsbolag eller van att jobba i en nordisk organisation. Har du även erfarenhet från industri eller likvärdigt kommer vi se det som meriterande. Du har tidigare jobbat fokuserat med finansiell modellering, kostnads- och lönsamhetsanalys och van att jobba nära affären. Som person är du analytisk, kommunikativ och är duktig på att knyta kontakter i en dynamisk och snabbrörlig organisation. Vidare har du ett starkt business tänk och motiveras av att jobba i en framåtblickande organisation där du kommer få vara med och påverka.

 

Vi ser det även som självklart att du har en gedigen systemvana och en avancerad användare av Excel. Vår kund arbetar i diverse olika BI-verktyg samt SAP, detta är ett önskemål men inget krav. Vi ser gärna att du är civilekonom eller har en magisterexamen inom finans eller företagsekonomi. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då delar av arbetet sker helt på engelska. I den här processen kommer vi behöva ha ditt CV på engelska.

 

Vad vi erbjuder

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader och för rätt person kommer man även ges möjlighet till anställning hos kunden. Skulle du endast vara intresserad av en direktrekrytering kan även de vara möjligt. Kunden har sitt kontor i Kista och det finns möjlighet till arbete på distans även om kunden gärna ser att man utgår från kontoret. Tjänsten är förlagd på heltid och baseras på en 40h arbetsvecka.

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Ditt professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Regionscontroller till börsbolag i Kista