Jurek

Regionansvarig för affärsfunktion Lön till BDO Väst

BDO har utnämnts till byrån med branschens nöjdaste kunder för 11:e gången. Nu utökar vi regionen med en Regionansvarig för Lön där du kommer driva och utveckla BDO Västs lönefunktion.

 

Vill du arbeta på en modern redovisningsbyrå med kunden i fokus? Har du förmågan att skapa och utveckla strategier för affärsutveckling? Då kan det vara dig vi söker för rollen som Regionansvarig för Lön till BDO i Göteborg!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Regionansvarig för lön ansvarar du för att driva och utveckla BDO Västs lönefunktion. Du kommer i samråd med affärsområdesansvarig upprätta en strategi- och affärsplan i syfte att säkerställa tillväxt och lönsamhet för att uppnå en optimering inom affärsområdet. Rollen innefattar ett marknadsansvar där du aktivt driver försäljningsarbetet framåt mot såväl befintliga som nya kunder. Utöver detta kommer du även vara senior rådgivare och du brinner för att dela med dig av dina kunskaper till såväl kollegor som kunder. Rollen innefattar bland annat även:

 

- Säkerställa leveransen av våra lönetjänster

- Driva och utveckla regionens lönefunktion mot fastställda mål

- Leda säljarbetet där du själv har en högst aktiv roll

- Säkerställa att relevanta delar av BDO:s riktlinjer/rutiner förstås och efterlevs

- Ansvara för rekryteringar av ny personal utifrån behov

- Deltaga i den nationella ledningsgruppen samt bygga relationer både internt och externt

 

Du kommer i din roll ha budget- samt personalansvar för initialt fyra lönekonsulter. Du rapporterar till Affärsområdesansvarig för Företagsservice och har din placering på vårt kontor med fantastisk utsikt vid Stenpiren i centrala Göteborg.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en KY/YH-utbildning eller liknande med inriktning mot lön. Du har i minst fem år arbetat som lönekonsult och du har erfarenhet från eget säljarbete. Vi ser även att du har erfarenhet från att skapa, driva och utveckla tjänster i en tjänsteproducerande organisation. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av personalledning och/eller projektledning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och ser det som oerhört spännande att bli en del utav den globala organisation som BDO ingår i.

 

Som person brinner du för att skapa, driva och utveckla affärer, organisationer och dess individer. Du är positiv, lösningsorienterad och nyfiken. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en förmåga att leda och utveckla medarbetare. För att axla denna roll är du tydlig i din kommunikation och är en god lyssnare som har talangen att få med dig andra. Du är mycket professionell och har ett kundorienterat arbetssätt där du fokuserar på affärer.

 

 

Du erbjuds

I den här tjänsten ges du stora möjligheter att utveckla både din och andras kompetens. Du får ta ett stort ansvar med mycket mandat i en organisation med snabba beslutsvägar. Du välkomnas in i en familjär kultur där arbetsklimatet är öppet vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

 

 

Om oss

Branschen genomgår just nu en digital förändringsprocess och du får chansen att bli en del utav den resan genom att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man kan hitta den mest effektiva lösningen för kunden. BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetarna i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. BDO:s breda tjänsteutbud innebär att du kan hjälpa kunderna med deras behov på flera plan och därmed växer både du, ditt team och bolaget. Du erbjuds även ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after works m.m.

 

Låter detta som en spännande möjlighet? Tveka inte inför att skicka in din ansökan redan idag!

 

I den här processen samarbetar BDO med Jurek. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se

 

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med anledning av GDPR.

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 24 september

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Regionansvarig för affärsfunktion Lön till BDO Väst