Jurek

Redovisningskonsult till RSM

RSM fortsätter expandera och vi behöver nu utöka verksamheten i Göteborg med fler redovisningskonsulter med start så snart som möjligt. Vi söker dig som tänker långsiktigt och vill vara med och utveckla bolaget och driva det framåt.

 

Hos RSM arbetar vi med att leverera tjänster inom revision, redovisning, rådgivning, skatt och HR/lön till våra kunder. Tjänster som kan skapa stora värden, underlätta våra kunders utveckling och säkerställa att de fattar rätt ekonomiska beslut för sina verksamheter – alltid med den personliga relationen i centrum.

 

På vårt fina kontor i Göteborg arbetar ca 65 engagerade medarbetare, fördelade på redovisning, revison, lön, skatt och rådgivning.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningskonsult arbetar du nära RSM:s kunder vilka är företag inom olika branscher med varierad storlek, både nationella och internationella bolag. Du ingår i ett härligt team om 20 medarbetare där man arbetar både självständigt och i team. Rollen innefattar självständigt kundansvar där du kommer handleda, stötta samt kvalitetssäkra mer juniora kollegors arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

 

• Löpande redovisning

• Upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning

• Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer

• Upprättande av bolagsdeklarationer

 

Utöver arbete med redovisning tror vi att du gillar att utveckla ditt eget samt gruppens arbete, då du erbjuds stora möjligheter att ta dig an sidoprojekt.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med universitets- eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi. Du har i minst 4 år arbetat som redovisningskonsult på byrå och har erfarenhet av att självständigt göra bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och ser det som spännande att få arbeta mot både nationella och internationella kunder.

 

Som person är du positiv, lösningsorienterad och nyfiken samt är mån om att utveckla såväl dig själv som teamet du tillhör. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Du är professionell och har ett kundorienterat arbetssätt där du fokuserar på kundutveckling.

 

För att passa in hos oss är du relationsdriven och förstår värdet av att sätta människor främst. Du värdesätter även en god stämning på kontoret.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll på ett företag som värdesätter goda relationer, både till varandra och till våra kunder, genom att förstå, se och lyssna på varandra. RSM jobbar aktivt med sin företagskultur och erbjuder stor arbetsglädje i vardagen. I rollen följer även möjlighet till att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.

 

 

Om verksamheten

Hos oss blir du del av ett globalt nätverk med ca 48 000 medarbetare världen över, inom revision, skatt och rådgivning, fördelade på 120 länder. I Sverige har vi lokala kontor i Göteborg, Stockholm, Norrtälje och Umeå.

 

Våra värderingar respekt, integritet, teamwork, excellens och glädje ligger till grund för allt vi gör. Vi tror på att skillnaden för våra kunder börjar med oss som arbetar på RSM. Om vi mår bra på jobbet så kommer det att återspeglas i vårt arbete och hos våra kunder. Att vi lever upp till de högt ställda villkoren för att vara ett Great Place To Work är ett av många uttryck hur vi aktivt arbetar med vår företagskultur och vår inställning till såväl medarbetare som kunder.

 

Har man roligt på jobbet så trivs man, och då ser man också fram emot att gå till jobbet. För oss är därför arbetsglädjen i fokus. Vi tror och hoppas att det märks av när du kliver in genom dörren hos oss.

 

Vi är otroligt glada och stolta över att Great Place to Work har utsett RSM till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021! Vi tror att du som medarbetare kommer trivas bra hos oss!

 

 

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar RSM med Jurek Rekrytering och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningskonsult till RSM