Jurek Bemanning

Redovisningskonsult till prisbelönt redovisningsbyrå på Söder

Har du erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult? Vill du arbeta i ett engagerat och framgångsrikt bolag? Då kan denna roll som redovisningskonsult vara din nästa utmaning!

 


Arbetsbeskrivning

Till vår kund, en prisbelönt redovisningsbyrå beläget på Södermalm, söker vi nu en utåtriktad och självgående Redovisningskonsult. I denna tjänst kommer du få ansvar över redovisningen för ett antal av byråns kunder som är verksamma inom olika branscher. Du kommer att arbeta med redovisningen från ax till limpa och även bidra med olika sorters ekonomiska analyser.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bokföring från ax till limpa
  • Finansiell rapportering
  • Upprättande av årsredovisningar, inkomstdeklarationer och hantering av moms- och skattefrågor
  • Diverse ekonomiska analyser för kunds räkning
  • Bidra till bolagets fortsatta utveckling

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete. Som person är du framåt och är mån om att ge en bra service, samtidigt som du är noggrann och inte tummar på kvalitén i ditt arbete. För att lyckas i denna roll krävs även att du har ett lösningsorienterat tänk samt att du vet vad som behövs prioriteras.

 

Vidare krävs det att du har:

  • Minst 2 års erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet från att upprätta månads- och årsbokslut

 

Du erbjuds

En utvecklande och varierande roll hos ett företag som är i framkant inom sin bransch. För rätt person finns mycket stora utvecklingsmöjligheter och en chans att vara med och utveckla verksamheten ytterligare. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet där du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper 6 månader framåt med chans till fast anställning hos kunden om samarbetet fungerar bra.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, junior redovisningskonsult, senior redovisningskonsult, senior redovisningsekonom, Accountant, Senior accountant, Junior accountant, Financial accountant, Accounting controller, redovisare

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mehdi Riahi

Mehdi.Riahi@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsult till prisbelönt redovisningsbyrå på Söder