Jurek Bemanning

Redovisningskonsult till MT Accounting

MT Accounting söker självgående Redovisningskonsult

MT Accounting är en redovisningsbyrå i centrala Lund som även nu börjat etablera sig i Malmö. Vi inriktar oss mot små- och medelstora företag och vårt mål är att digitalisera så många delar av redovisningen som möjligt. MT Accounting har funnits sedan 2010 och har som ambition att bli ett etablerat företag inom redovisning och företagsservice i Lund och Malmö. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att sköta deras ekonomi, vilket ger dem tid över till det som de är bäst på.

 

MT Accounting växer och utvecklas i rasande takt och söker därför nu en Redovisningskonsult som är trygg och självständig i sin roll och som har stort engagemang.

 

I ditt dagliga arbete kommer du arbeta med uppgifter som ex:

 

• Löpande bokföring

• Bokslut

• Löner

• Deklarationer

• Rådgivning till kunder

 

Du kommer att hantera en stor mängd kunder vilket ställer krav på dig att du är effektiv, duktig på att prioritera samt gillar ett högt tempo. Du är självgående i ditt arbete samt strukturerad och flexibel. Du är duktig på att kommunicera och du möter snabbt kundernas förväntningar.

 

Vi ser att du har minst två - tre års erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter från byrå. Det är meriterande om du har något specialintresse inom redovisning.

 

Vi sitter i trevliga moderna lokaler centralt i Lund.

 

I denna rekrytering samarbetar MT Accounting med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor och ytterligare information vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se

 

Söker tjänsten gör du på www.jurek.se.

 

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:

Lund

Skåne län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Karin Thorstensson

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lund . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsult till MT Accounting