Jurek

Redovisningskonsult till Metric Accounting

Är du en redovisningskonsult som lockas du av att vara en del av ett familjärt bolag i stark tillväxt med stora utvecklingsmöjligheter? Då finns här en spännande möjlighet att bli en del av en modern och digitaliserad byrå när Metric Accounting utökar teamet med ytterligare en redovisningskonsult.

 

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult hos Metric Accounting kommer du att ha kundansvar och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara

 

• Löpande bokföring

• Avstämningar

• Periodiseringar

• Skattedeklarationer

• Rapporter till kund

• Månadsbokslut

 

Behärskar du även bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer är detta starkt meriterande.

 

Vem är du?

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna roll och vi letar efter dig som är social, driven och har en vilja att utvecklas. Vidare är du lösningsorienterad, har ett positivt mind set och tycker om förändring och utveckling. Du är strukturerad i ditt arbete och kan på ett pedagogiskt sätt guida dina kunder rätt. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba på redovisningsbyrå.

 

Vi erbjuder

Metric Accounting erbjuder, utöver en stark gemenskap och utveckling, även flexibilitet i vårt arbete och generösa förmåner. Detta är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning om sex månader. Du kan själv välja om du vill jobba i Stockholm City, Sollentuna, Södertälje eller Visby. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek Finance. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se alternativt 076 002 69 68.

 

Om Metric Accounting

Vi startade för drygt 20 år sedan i Sollentuna och har idag kontor i Stockholm City, Sollentuna, Södertälje och Visby. Tillsammans är vi 50 konsulter som jobbar för att skapa värde för våra uppdragsgivare genom effektiv redovisning, god rådgivning, stort engagemang, personligt bemötande och alltid med företaget och företagaren i fokus.

 

Vi hjälper idag ca 300 små som stora företag i många olika branscher och har erfarenhet av att tillgodose deras önskemål under bolagets olika utvecklingsfaser. Vår Ambition är att Tillsammans med företagaren skapa värde och utveckla företaget.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningskonsult till Metric Accounting