Jurek

Redovisningskonsult till KLEM Redovisning Uppsala AB

Vill du arbeta på en liten, dynamisk byrå där beslutsvägarna är korta och ditt bidrag verkligen gör skillnad? Trivs du med att vara en del av ett engagerat team med kompetenta kollegor? Är du prestigelös, driven och trygg i din kompetens inom ekonomi och redovisning? Då kan det här vara en möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Till KLEM Redovisning, beläget i trevliga lokaler strax utanför Uppsala centrum, söker vi nu en redovisningskonsult för att arbeta med små såväl som stora kunder. Här erbjuds du att jobba i ett sammansvetsat team bestående av tre medarbetare.

 

Arbetsbeskrivning

Som redovisningskonsult hos KLEM Redovisning kommer du att arbeta med:

• Löpande redovisning

• Månadsavstämningar

• Bokslut

• Deklarationer

• Upprätta månadsrapporter

• Kundkontakt

• Löneadministration

 

Du kommer att ansvara för egna kunder och det är viktigt att du känner dig trygg och självständig i din roll. Arbetet sker huvudsakligen på kontoret, men arbete hos kund kan förekomma i vissa fall.

 

Om dig

För att lyckas i rollen som redovisningskonsult söker vi dig som:

• Har en eftergymnasial utbildning i ekonomi med inriktning redovisning, alternativt mångårig yrkeserfarenhet inom området.

• Har tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning på byrå.

• Är självständighet i hela redovisningsprocessen.

• Starkt meriterande är om du även har erfarenhet av att jobba som lönekonsult, dock ej krav.

 

Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift och har grundläggande kunskaper i engelska. Du har lätt för att lära dig nya system och det är en fördel om du tidigare arbetat i Fortnox, Visma Bokslut och Skatt.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som ekonom har du en utpräglad förmåga att arbeta strukturerat med stor noggrannhet och effektivitet. Du strävar efter hög kvalitet och professionellt bemötande och levererar alltid bästa möjliga kundservice. Din förmåga att samarbeta effektivt i team och likväl som att planera och organisera gör att du alltid kan leverera resultat inom satta tidsramar. Du är kommunikativ, ansvarsfull och har en positiv inställning, vilket gör att du kan anpassa dig till förändringar och hitta lösningar på utmaningar.

 

Om KLEM Redovisning Uppsala AB

KLEM Redovisning är en liten och personlig redovisningsbyrå i Uppsala med bred erfarenhet från många olika branscher. Hos oss möts du av en personlig redovisningskonsult som tar ett helhetsansvar för ditt företags ekonomi.

Läs mer om oss på www.klemredovisning.se.

 

Om ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning där du blir anställd av KLEM Redovisningsbyrå. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Sista ansökningsdag är den 30 juni.

 

I den här rekryteringen samarbetar KLEM Redovisning med Jurek Recruitment & Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Prokop på emelie.prokop@jurek.se.

 

Område

Uppsala

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningskonsult till KLEM Redovisning Uppsala AB