Jurek

Redovisningskonsult till innovativ, centralt belägen byrå

Nu söker vi dig som vill vara med på en tillväxtresa där du får stora möjligheter att utvecklas och växa i din roll tillsammans med ett härligt och glatt team av redovisningskonsulter på en innovativ redovisningsbyrå!

 

Vi söker dig som har arbetat med ekonomi i ett eller ett par år och som vill utvecklas vidare inom redovisning och rådgivning. Har du erfarenhet av Fortnox ser vi det som meriterande men inget krav.

 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och har du ett driv, en nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas, så kan du vara den vi söker. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du tar stort eget ansvar. Vi kan erbjuda dig en härlig arbetsmiljö på en byrå i framkant där vi firar framgångar och där vi tillsammans utvecklas och driver verksamheten framåt.

 

Företaget har kontor centralt beläget i Stockholm och erbjuder företagsutvecklande rådgivning, redovisning och lön för medelstora bolag och är helt digitala.

 

Med en affärsmodell där fokus ligger på att utveckla bättre och mer tydliga produktpaket till kunderna med fasta priser har man fått fina nomineringar från SRF, FAR som årets framtidsbyrå och Visma Medarbetarnas pris och även blivit rankade som årets superföretag av Bisnode och Veckans affärer samt vunnit Qbis Awards för årets framträdande byrå.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningskonsult till innovativ, centralt belägen byrå