Jurek

Redovisningskonsult till familjär byrå i Segeltorp

För kunds räkning söker vi nu en redovisningskonsult till en härlig och familjär byrå med placering i Segeltorp. Tjänsten startar omgående och för rätt person finns chans till fast anställning. Du kommer få ansvar för ett antal av byrås kunder inom alla olika branscher och sköta den löpande redovisningen från ax till limpa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Löpande bokföring
• Kund- och leverantörsreskontra
• Avstämningar
• Behjälplig i bokslut
• Skatt och momsdeklarationer
• Kundkontakter
• Övriga arbetsuppgifter som förekommer på en redovisningsbyrå


Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi med minst 2 års erfarenhet av brett redovisningsarbete. Du har kunskap och förståelse för hela ekonomiflödet, gärna från byrå. Det är meriterade om du är självständig i bokslut men inget krav. Kunden arbetar i Fortnox och Visma lön. Du får gärna ha erfarenhet av olika ekonomisystem.

Som person är du serviceinriktad för att hjälpa kunderna på bästa sätt och tar stort eget ansvar. Vidare är du driven, nyfiken och vill utvecklas. Du är en positiv och kollegial person som är beredd att hugga in där det behövs.


Du erbjuds:
En roll som redovisningskonsult på en ekonomibyrå med familjär atmosfär där du får chans att utvecklas inom rollen. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper 6 månader framåt med chans till fast anställning om samarbetet fungerar bra.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Redovisningskonsult, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, junior redovisningskonsult, senior redovisningskonsult, senior redovisningsekonom, Accountant, Senior accountant, Junior accountant, Financial accountant, Accounting controller, redovisare

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningskonsult till familjär byrå i Segeltorp