Jurek Bemanning

Redovisningskonsult till expansiv byrå under högsäsong

Är du en erfaren Redovisningskonsult som under kommande högsäsong vill gå in på en välkänd och expansiv byrå för att stötta i bokslut- och deklarationsarbete? Du kommer att arbeta kundnära och tillhöra ett team av ekonomer, jurister och specialister som tillsammans arbetar aktivt för att hjälpa kunder i alla branscher att driva och utveckla sina företag.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta riktat mot bolagets kunder och specifikt mot skogsägare.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Bokföring
  • Bokslut
  • Inkomstdeklarationer
  • Ekonomisk rådgivning

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av ovanstående uppgifter. Vi ser att du är självständig i boksluts- och deklarationsarbetet för enskilda näringsidkare. Har du erfarenhet som Skogsekonom är det mycket meriterande, men inget krav. Som person är du engagerad och positiv samtidigt som du har ett sinne för noggrannhet och struktur. Självklart är du också stresstålig och självgående med ett driv att skapa resultat.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en tjänst som Redovisningskonsult i ett hjälpsamt och inbjudande ekonomiteam med högt i tak. Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang och affärsmässighet som genomsyrar det vardagliga arbetet. Kontoret är beläget på Kungsholmen.

 

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 50-100% under högsäsong som beräknas pågå från 1 april till sista juni. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd via mail: caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Caroline Perneryd
caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsult till expansiv byrå under högsäsong