Jurek Bemanning

Redovisningskonsult till Add & Subtract

Om företaget
Add & Subtract bildades 1999 och har under åren vuxit till idag ca 20 anställda. Sedan 2010 är Add & Subtract en oberoende medlem av BKR International, en av världens ledande sammanslutningar av oberoende revisions- och affärsrådgivningsbyråer. I företaget finns idag auktoriserad revisor samt auktoriserade redovisningskonsulter. Det gör att företaget kan erbjuda kvalificerade tjänster inom de flesta områden, allt från löpande redovisning, ekonomistyrning och analyser till avancerade skattetekniska frågor.

Arbetsbeskrivning
Vill du komma till ett familjärt bolag med högt i tak och med stor gemenskap där du får möjlighet att växa? Då är detta tjänsten för dig!

I rollen som redovisningskonsult ställs det höga krav på servicekänsla och engagemang då du arbetar nära kunderna. Hos oss arbetar du med små och medelstora bolag där arbetsuppgifterna består av:

- Bokföring

- Bokslut

- Årsredovisningar

- Avstämningar

- Momsredovisning

- Lönehantering

- Rådgivning

- Deklarationer.

Vi tycker om att se vår personal växa och vidareutbildas så hos oss har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vem är du?
Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning och du har med fördel något eller några års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult. Vi ser att du har god kännedom och erfarenhet av avstämningar samtidigt som du är van användare av Office-paketet och dina engelska och svenska kunskaper är bra i tal och skrift.

Som person tror vi att du är serviceinriktad, initiativrik och trygg i dig själv. Då du är van vid att arbeta i projektform och som konsult ser vi att du är analytisk, har en god prioriteringsförmåga, arbetar prestigelöst och har hög social kompetens.

Du erbjuds
En omväxlande tjänst på ett familjärt företag med moderna lokaler i centrala Stockholm.

Start
Så snart som möjligt.

Lön
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontaktperson
Karolina Wahlström
Tel: 0762-97 87 95
E-post: karolina.wahlstrom@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsult till Add & Subtract