Jurek Bemanning

Redovisningskonsult till Adact Revisorer & Konsulter i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Adact Revisorer & Konsulter expanderar och söker en duktig Redovisningskonsult till kontoret på Odinsgatan i centrala Göteborg. Du kommer få möjlighet att fördjupa dina kunskaper och erfarenheter inom ett antal olika branscher där du främst kommer att arbeta med små och medelstora företag. I rollen kommer du ha löpande kundkontakt och ansvara för dina uppdrag från ax till limpa. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inbegripa löpande redovisning, bokslutsarbete, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer.


Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom redovisning med konsultvana. Du är trygg i löpande bokföring och har god erfarenhet av bokslut och årsredovisningar. Vi ser gärna att du har relevant högskole- eller YH-utbildning. Har du dessutom jobbat i Fortnox och/eller Hogia är det en fördel men inget krav.

Då rollen innebär mycket kontakt med kunder så är det viktigt att du som person är social, kommunikativ och flexibel. Det är även viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och har ett sinne för siffror.


Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter på en trevlig byrå som växt mycket de senaste åren. Adactär en byrå med bra arbetsklimat, positiv stämning och har högt i tak. Du kommer ha arton härliga kollegor på kontoret och Adactsitter i mycket fina lokaler på Odinsgatan 9 i centrala Göteborg. Då du i dina uppdrag har ett helhetsansvar, kommer du få möjlighet att skapa personliga och långsiktiga relationer med dina kunder och normalt är du ute hos kund 1 dag/veckan.

Du erbjuds en fast anställning med flexibla arbetstider, sommartid och 28 dagars semester.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Adact med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Jurek Bemanning, Karin Kvist 0739-42 56 10 alternativt karin.kvist@jurek.se Ansök tjänsten på www.jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Adact etablerades 1989 och har sedan dess arbetat framgångsrikt med små och medelstora företag, ekonomiska och ideella föreningar, stiftelser och andra organisationer. Adact blev registrerat revisionsbolag år 2000.
 

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Kvist


Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsult till Adact Revisorer & Konsulter i Göteborg