Jurek

Redovisningskonsult på deltid till byrå i norrort

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi en redovisningskonsult som kommer att stötta byråns redovisningskonsulter med löpande bokföring, lönehantering samt bokslutsarbete. Byrån arbetar främst med mindre enmansföretag och bokslut upprättas enligt K2-regelverk med ett fåtal bolag enligt K3. 

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Löpande bokföring

• Lönehantering

• Semesterberäkning

• Bokslutsarbete

• Adhoc

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av bokslutsarbete och har du arbetat i byråmiljö är det meriterande. Du bör även har erfarenhet av lönehantering då byrån får in fler och fler lönekunder. Som person är du positiv och lösningsorienterad och kan självständigt driva dina processer. Till att börja med har du inte eget kundansvar, men för rätt person kan detta tillkomma framöver. Du bör trivas på ett mindre företag där du har en stöttande roll gentemot dina kollegor. 

 

Du erbjuds:

En bred roll som redovisningskonsult på en familjär byrå med ett glatt gäng i norrförort. Tjänsten omfattar deltid på 50% men kan bli något mer vid intresse. Start förväntas omgående och för rätt person finns goda möjligheter till överrekrytering. Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta hos vår kund.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail! För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

Område

Danderyd

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Danderyd . Publicerat : 22 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningskonsult på deltid till byrå i norrort