Jurek Bemanning

Redovisningskonsult med intresse för större bolag till Solna

Trivs du i en roll där affärsmässighet och relationsskapande är två viktiga framgångsfaktorer? Vill du jobba på ett bolag som ligger i framkant när det kommer till teknologi och redovisningsexpertis?  Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med redovisning av stora bolag och koncerner hos en av de ledande leverantörerna inom redovisning- och lönetjänster i Norden.Arbetsbeskrivning
:

Du kommer i rollen som Senior Redovisningskonsult att kvalitetssäkra att redovisningen sköts korrekt samt agera rådgivande gentemot byråns kunder. I gruppen finns mycket erfarenhet och kompetens och därmed möjlighet till stort kunskapsutbyte.I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:

  • Rapportering och uppföljning till kund.
  • Månadsbokslut,Årsbokslut
  • Årsredovisningar och Inkomstdeklarationer
  • Delansvar för förbättringar och automatisering
  • Delaktighet i processarbete.


Vem är du?

Vi ser att du har en utbildning inom redovisning alternativt flera års erfarenhet inom området. Rollen kräver att du är självständig i bokslutsarbete och du får gärna ha tidigare erfarenhet av eget kundansvar. Vidare bör du känna dig bekväm med att prata engelska och ha lätt för att hantera olika system.


Som person är du affärsmässig, relationsskapande och tycker om att etablera förtroendefulla kontakter. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt. Du är trygg och stabil och trivs med ett prestigelöst fokus mot det gemensamma målet.Du erbjuds

Du blir en del av ett team med hög kompetens och stort engagemang. Vidare får du möjlighet att vara med och utveckla ett vinnande koncept!


I den här rekryteringen samarbetar bolaget med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Solna
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Emelie Baeckström
073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Solna . Publicerat : 29 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsult med intresse för större bolag till Solna