Jurek

Redovisningskonsult med ansvar för front office

Axion är en väl etablerad revisionsbyrå i tillväxt som arbetar lösningsfokuserat med skräddarsydda lösningar. Företaget genomsyras av god kvalitet, hög servicegrad och personligt engagemang.

 

Hos Axion har medarbetarnas egenskaper och kvalitéer stor betydelse och nu söker vi en engagerad och lösningsorienterad redovisningskonsult som med ett positiv driv och en känsla för service vill bli en del av vårt team.

 

 

Arbetsuppgifter

Hos Axion kommer du att bli en viktig del i teamet och vara spindeln i nätet på kontoret. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik och där du med god servicekänsla och prestigelöshet är delaktig i att skapa trivsel på kontoret och ge kunder det bästa bemötandet.

 

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Ansvara för löpande redovisning för ett antal kunder

• Ansvara för front office

• Stötta mer seniora redovisningskonsulter med löpande redovisning

• Stötta våra revisorer med administrativa uppgifter

• Bolagsverksärenden som inlämning av årsredovisningar och andra ärenden

• Skatteverksadministration

• Kontorsinköp

 

 

Vem är du?

Som person är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är en utåtriktad person som lägger stor vikt på bra service och gillar att lösa problem. Du tycker även om att ta egna initiativ och är samtidigt prestigelös och kan stötta där behov finns. Vi ser gärna att du har en ekonomisk gymnasial utbildning och erfarenhet av brett ekonomiarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från revisions eller redovisningsbyrå. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Är du även glad, hjälpsam och service minded så har du en personlighet som skulle passa in i vårt team. Vi ser även gärna att man har goda IT kunskaper och körkort då man kommer att behöva röra sig mellan kontoren i Limhamn och Staffanstorp.

 

 

Vi erbjuder

Du kommer vara placerad på vårt kontor i Limhamn och erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett familjärt bolag.

 

I den här rekryteringen samarbetar Axion Revisionsbyrå med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på tel. 073-980 69 27 alternativt karin.thorstensson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Axion Revisionsbyrå AB (Axion) startades i början av 1990-talet. Företaget utför tjänster både inom revision, redovisning och rådgivning och består idag av 13 medarbetare – kvalificerade revisorer, civilekonomer och redovisningsekonomer.

 

Revisionsbyrån har kontor i Malmö och Staffanstorp och är väl etablerad på marknaden, främst i Skåne. Axion arbetar främst med revisionsuppdrag och vänder sig både till det privata näringslivet och till den offentliga sektorn. Revisionsbyrån har för närvarande drygt 500 kunder av varierande storlek och inom många olika branscher.

 

Område: Malmö

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningskonsult med ansvar för front office