Jurek Bemanning

Redovisningsekonomer till myndighet på Södermalm

Nu söker vi redovisningsekonomer till statlig myndighet beläget centralt på Södermalm. Är du redovisningsekonom med minst tre års erfarenhet och har en utbildning inom ekonomi? Välkommen in med din ansökan!

 


Arbetsbeskrivning

Uppdraget/n kommer ske på statlig svensk förvaltningsmyndighet, som ansvarar för att förvalta en viss del av statens fasta egendom. Vi söker tre stycken konsulter, där fokus bland annat kommer ligga på redovisning, månadsbokslut, budget och prognosarbete samt sammanställningar av resultat och analyser.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att bestå utav avstämning av konton, månatlig uppföljning och rapportering av resultat samt ansvarig för upprättande av månadsbokslut. Vidare kommer du också arbeta med att genomföra ekonomiska uppföljningar och analyser av resultatet och sammanställa ekonomiska rapporter.

 


Vem är du?

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper då vi ser att du är noggrann, serviceinriktad, god kommunikationsförmåga samt har lätt för att samarbeta. Vidare ska du också ha;

 

  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdigt
  • Goda kunskaper inom redovisning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel
  • Goda kunskaper i ekonomisystem, gärna Agresso
  • Meriterande är om du har erfarenhet av statlig redovisning och-/eller erfarenhet av fastighetsbranschen

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% (förutom under upplärning som omfattas av en deltid). Eftersom vi söker kandidater till tre uppdrag kan det variera i uppdragslängd och löper från oktober/november 2019 till och med november 2020 alternativt februari 2021. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Redovisning, Agresso, Statlig myndighet

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonomer till myndighet på Södermalm