Jurek Bemanning

Redovisningsekonomer till konsultuppdrag i Stockholmsområdet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu erfarna redovisningsekonomer för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Vi söker dig som tidigare har arbetat som redovisningsekonom och har erfarenhet av löpande bokföring, skatter, moms, bokslut och årsredovisningar. 

Vem är du?
Du har en universitetsexamen eller är yrkesutbildad inom ekonomi, eller besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även några års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom och har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika ekonomisystem samt besitter goda kunskaper inom MS Office, med fokus på Excel. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom ekonomiområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se
 Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonomer till konsultuppdrag i Stockholmsområdet