Jurek Bemanning

Redovisningsekonomer sökes för spännande uppdrag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi. Nu ser vi en ökad efterfrågan på Redovisningsekonomer, både för rekrytering och för uthyrningsuppdrag. Därför söker vi dig som har erfarenhet inom området för kommande uppdrag.

 

 

Arbetsbeskrivning

Är du resultatinriktad och noggrann samt brinner för att arbeta med redovisning? Söker du nu efter nya utmaningar – se hit! Som redovisningsekonom har du en ansvarsfull roll med varierande arbetsdag och olika ansvarsområden där kvalitet är ledordet.

 

Arbetsuppgifterna kan exempelvis komma att involvera:

  • Löpande moms- och skatteredovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Kassaflöde
  • Visst lönearbete
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
  • Analys och rådgivning
  • Resultatrapportering till ledningen

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom redovisning och minst tre års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom. Tidigare erfarenhet av arbete i en konsultroll inom redovisnings- eller revisionsbranschen är meriterande men är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika affärssystem och har goda kunskaper i Excel.

 

Som person är du resultatfokuserad, strukturerad och en problemlösare. Vidare är du ambitiös, initiativrik, analytisk och självgående. Du är även van vid att hantera både interna och externa kontakter.

 

 

Du erbjuds

Vi arbetar med både rekrytering- och uthyrning och vill gärna att du ska bli en del av vårt nätverk. Vi arbetar även med interimslösningar om du har eget företag. Vi går igenom ansökningar och träffar kandidater löpande så vi ser med glädje fram emot din ansökan.

 

Vid ytterligare frågor och information vänligen kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg på telefon 031-712 83 48 eller alternativt på tilda.dahlberg@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker via vår hemsida www.jurek.se

 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonomer sökes för spännande uppdrag