Jurek

Redovisningsekonom - uppdrag på 50% i centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning

Till vår trevliga kund mitt i centrala Göteborg söker vi dig som vill axla rollen som redovisningsekonom på 50-60%. I rollen kommer du hantera varierande arbetsuppgifter så som exempelvis löpande bokföring och månadsbokslut. Vår kund har ett tillfälligt behov där dem behöver täcka upp under en period med start omgående som kommer att sträcka sig 4-5 månader framåt. 

 

I denna roll får du stor frihet under ansvar att styra din egna tid och lägga upp veckorna så som det passar dig bäst. Arbetet kan skötas både på deras härliga kontor och hemifrån. Uppdraget är en konsultanställning vilket innebär att du kommer att arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek.

 

 

Vem söker vi till detta härliga uppdrag?

Till detta flexibla och roliga uppdrag söker vi dig som känner dig helt trygg i rollen som redovisningsekonom - troligtvis har du arbetat i en liknande roll några år och van vid att arbeta självständigt. Du är prestigelös och noggrann och duktig på att strukturera upp såväl din dag som dina arbetsuppgifter. 

 

 

Du erbjuds

Ett riktigt trevligt uppdrag som redovisningsekonom med stor frihet att styra din egna tid. Vår kund sitter i fina lokaler mitt i centrala Göteborg med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Uppdraget har start omgående och kommer sträcka sig ca 4-5 månader framåt i tiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag & vid frågor får du gärna maila mig på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom - uppdrag på 50% i centrala Göteborg