Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till växande bolag i Uppsala

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en självgående och prestigelös redovisningsekonom som är en fena på redovisning med fokus på moms och skatter.

 

Du kommer att ingå i en grupp om fem personer och rapportera till redovisningschefen, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Ansvara för moms och uppbördsrapportering samt ärendehantering avseende moms och skatter i utländska dotterbolag.
  • Arbeta med redovisning, avstämningar, rapportering och månadsuppföljning för samtliga bolag i koncernen, inklusive utländska bolag.
  • Arbeta med likviditetsprognoser samt ansvara för ärendehantering avseende moms och skatter i utländska dotterbolag.
  • Driva effektivisering av processer och arbetsrutiner inom väsentliga områden såsom moms, skatt, leasing, skatter och likviditetsprognoser.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig med seniora kunskaper inom redovisning, som är självgående inom redovisning och kunna redovisning från "ax till limpa" inklusive bokslut, hantera moms och skatt samt upprätta årsredovisning. Du har troligtvis en universitetsexamen eller är yrkesutbildad inom ekonomi. Har du dessutom erfarenhet från revision är det mycket meriterande!

 

Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är initiativtagande, flexibel och förändringsbenägen.

 

Du har en god problemlösningsförmåga och ser helheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika ekonomisystem, speciellt IFS, samt besitter goda kunskaper inom MS Office- fokus på Excel.

 

 

Du erbjuds
En tjänst som redovisningsekonom hos ett bolag i en expansiv fas i Telekombranschen. Kunden sitter i mycket trevliga lokaler vid Uppsalas central. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start omgående och kommer pågå fram till årsskiftet.

 

 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag

 

 

Anställning
Visstid Heltid

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Område:
Uppsala
Uppsala län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Sophie 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till växande bolag i Uppsala