Jurek

Redovisningsekonom till utvecklande uppdrag i centrala Göteborg

Till vår spännande kund i centrala Göteborg söker vi nu dig som vill axla rollen som redovisningsekonom! Detta är ett roligt och utvecklande uppdrag om 100% med start 1 december som sträcker sig minst 6 månader framåt med möjlighet till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan till detta härliga uppdrag!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta med flertalet spännande arbetsuppgifter så som:

• Löpande bokföring & redovisning

• Budgetarbete

• Bokslutsarbete

• Skattedeklarationer

• Administrativa arbetsuppgifter

• Kundansvar för ca 20 bostadsrättsföreningar

 

I denna roll kommer du få nytta av både ditt sinne för siffror, men också din sociala sida i kontakten med bostadsrättsföreningarna. Kunden arbetar i Agresso så har du arbetat i detta system är det meriterande men inget krav. Detta är ett riktigt roligt uppdrag ute hos vår kund som sitter i härliga lokaler mitt i centrala Göteborg. Uppdragets omfattning är på heltid och startar 1 december & kommer sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden med chans till förlängning.

 

 

Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll. För att trivas i rollen behöver du känna dig trygg i hela bokslutsprocessen; avstämningar, bokslut samt årsredovisning. Du är van att arbeta i en roll med flera kontaktytor och har du haft kundkontakt i tidigare roller är detta meriterande. Som person tror vi att nyfiken, positiv och lösningsorienterad. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor och är duktig på att lyfta blicken för att se vad som behöver prioriteras för stunden.

 

 

Du erbjuds

Ett riktigt roligt konsultuppdrag som redovisningsekonom ute hos vår trevliga kund. Uppdragets omfattning är på 100% med start 1 december som sträcker sig 6 månader framåt med chans till förlängning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – för frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till utvecklande uppdrag i centrala Göteborg