Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till uppdrag med start i augusti

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.Arbetsbeskrivning

Till kommun i Norrort söker vi nu en Redovisningsekonom till konsultuppdrag. Arbetet kommer att utföras i kontorslandskap i fräscha lokaler med goda kommunikationer. Uppdraget omfattar heltid under pågående rekrytering med start i start i augusti och löper i första hand i två månader. Rollen som redovisningsekonom innefattar följande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för redovisningen på en av enheterna
  • Kvartal-, halvårs- och årsbokslut
  • Avstämningar av balansrapport och resultatrapport samt upp- och ombokningar
  • Aktiveringar och underhåll av anläggningsregistret
  • Agresso-frågor
  • Löpande redovisningsfrågor och mindre projekt


Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdigt, samt några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete - gärna i kommunal verksamhet. Du har goda kunskaper i MS Office, och det är meriterande om du har arbetat i Agresso. Vi tror att du är en driven person som är van att ta egna initiativ och som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifterna. Som person är du även noggrann, prestigelös och har ett positivt förhållningssätt.Du erbjuds

Du erbjuds en roll som redovisningsekonom på kommun i Norrort. Uppdraget omfattar heltid med start i augusti och löper i första hand i två månader. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Caroline Widgren

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till uppdrag med start i augusti