Jurek

Redovisningsekonom till trevligt bolag i centrala Göteborg!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ett uppdrag på ett spännande företag i centrala Göteborg. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en intressant och rolig arbetsdag tillsammans med dina fem kollegor i ekonomiteamet.

 

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, månads- och årsbokslut samt göra analyser och uppföljning mot budget. Bolaget är internationellt och verkar inom en spännande och föränderlig bransch vilket gör att du får variationsrika arbetsdagar!

 

Uppdragets start sker i maj 2024 och omfattningen är på 100%. Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader där ambitionen är att du blir anställd direkt utav kund därefter.

 

Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du öppen, prestigelös, förändringsbenägen och trivs i en miljö med variation och bredd. Du har lätt för att samarbeta med alla och är en duktig relationsbyggare. Vidare tror vi att du är analytisk, noggrann och stresstålig – du ser snabbt vad som behövs göras och har en god prioriteringsförmåga.

 

Då företaget är internationellt är det viktigt att du känner dig bekväm med att tala och skriva engelska obehindrat. Vi tror att du har goda kunskaper i Excel och känner dig trygg i Officepaketet.

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Recruitment & Consulting, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till trevligt bolag i centrala Göteborg!