Jurek

Redovisningsekonom till trevligt bolag i centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ett uppdrag på ett spännande bolag i centrala Göteborg. I denna roll kommer du att bli en del av ett trevligt och engagerat ekonomiteam och vara delaktig i flertalet ekonomirelaterade processer så som löpande bokföring, månadsbokslut, hantering av kund- och leverantörsreskontra samt vara behjälplig vid årsbokslut.

 

Uppdraget är en konsultanställnig med start omgående som sträcker sig till sista mars 2022, med chans till förlängning. Detta är en god möjlighet för dig som vill få chansen att utvecklas på ett spännande företag tillsammans med ett kompetent ekonomiteam.

 

 

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har jobbat minst ett par år som redovisningsekonom. För att trivas i denna rollen tror vi att du är självgående, noggrann, analytisk och strukturerad. Du är bra på att se vad som behöver prioriteras för stunden och klarar av att hålla ett högt tempo under arbetsdagen. Är du redo för att ta nästa steg i karriären och växa i din yrkesroll är detta troligtvis rätt tjänst för dig!

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på www.jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till trevligt bolag i centrala Göteborg