Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till statlig verksamhet

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en redovisningsekonom till ett utvecklande konsultuppdrag inom spännande statlig organisation. Du blir en del av ett dynamiskt, ambitiöst och målmedvetet team om tolv personer. Uppdraget erbjuder dig ett stort kontaktnät och en dynamisk arbetsmiljö med mycket goda utvecklingsmöjligheter både för din person och också profession. Konsultuppdraget är på heltid med start första oktober och löper i ett år med möjlighet till förlängning.

 

Arbetsuppgifterna infattar projektredovisning, projektadministration och arbete med EU-projekt. Du kommer också att arbeta med stöd till institutioner och forskare för ekonomiska underlag, rapportering till finansiärer samt budget och bokslutsarbete. Resultatuppföljning och löpande bokföring kommer också att ingå.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.

 

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Excel och det är även till fördel ha goda kunskaper i ekonomisystemet Agresso. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett analytiskt strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har en god känsla för service och lätt för att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet är från universitet, högskola eller statlig myndighet. Det är även meriterande om du har arbetat med EU-projekt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Du erbjuds

Ett utvecklande uppdrag inom en spännande statlig organisation. Uppdraget är på heltid med start första oktober och löper i ett år med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till statlig verksamhet