Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till spännande företag, Borås

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom för ett uppdrag på ett globalt modeföretag i Borås. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en varierande arbetsdag med olika ansvarsområden, där kvalitet är ledordet. Du kommer bland annat att arbeta med löpande bokföring, förbereda analys av konton, göra konto och bankavstämningar, incidentrapportering samt testkörning av nya funktioner i systemet.

 

Detta är en konsultanställning med start i september som sträcker sig till och med mars 2019.

 

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, alternativt att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Till denna roll ser vi att du som söker har erfarenhet av att ha arbetat i SAP. För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ, detaljorienterad, strukturerad och noggrann. Är du dessutom nyfiken, kreativ och vill utvecklas i en spännande miljö - samt talar och skriver såväl svenska som engelska flytande, är detta en tjänst för dig!

 

 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350.

 

Ansök på www.jurek.se

 

 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Borås
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Julia Järvholm

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Borås

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till spännande företag, Borås