Jurek

Redovisningsekonom till Revelop

Tycker du om att arbeta med redovisning och vill tillhöra en arbetsplats med härliga och engagerade kollegor? Har du erfarenhet av redovisning för fastighetsbolag och vill vara en del av ett bolag i ständig utveckling med ett starkt fokus på hållbarhet?

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom på Revelop kommer du att arbeta med redovisningen från ax till limpa för ett antal bolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer vara:

 

- Löpande bokföring

- Leverantörsreskontra

- Projektredovisning

- Momsredovisning

- Kvartalsbokslut

- Upprättande av årsredovisningar

- Upprätta moms- och inkomstdeklarationer

- Bolagsadministration såsom exempelvis upprättande av stämmohandlingar och styrelseprotokoll samt administrera registreringar hos Bolagsverket och Skatteverket.

- Betalningar

- Systemfrågor

 

Du kommer att arbeta i ekonomisystemet Agresso.

 

Du kommer tillhöra Ekonomiavdelningen som idag består av 7 personer (Ekonomichef, Redovisningsansvarig, två Redovisningsekonomer, Hyresadministratör, Business Controller och Transaktions- och skattecontroller). Redovisningsteamet på Revelop leds operativt av Redovisningsansvarig. Ekonomichef har personalansvar för hela Ekonomiavdelningen.

 

 

Vem du är

Du har en utbildning inom redovisning och besitter praktisk erfarenhet av redovisning i fastighetsbolag. Du är självständig i bokslutsarbetet och van att arbeta med flera bolag parallellt. Har du erfarenhet av Agresso och är systemkunnig ser vi detta som meriterande. För denna roll behöver du vara flytande i svenska och kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du har följande personliga egenskaper:

 

- Ansvarstagande och noggrann

- Prestigelös doer som är självständig i ditt arbete men också en positiv teamspelare som bryr dig om laget

- Strukturerad och har förmågan att växla mellan arbetsuppgifter. 

 

 

Du erbjuds

En ansvarsfull och omväxlande roll på ett växande bolag med strakt hållbarhetsfokus som verkar i en spännande bransch. Du som redovisningsekonom kommer tillhöra en ekonomiavdelning med trevliga, kompetenta och engagerade kollegor där arbetet präglas av ett gott samarbete inom avdelningen och även med resterande delarna av företaget.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i centrala Stockholm på Lästmakargatan. I den här processen samarbetar Revelop med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström på 0709-72 14 70 alternativt malin.sjostrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Revelop

Revelop investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Hållbarhetsaspekten finns med under hela vår ägandeperiod och vårt mål är att fastigheterna vi förvärvar ska genomgå en hållbar resa – från brunt till grönt. Vi investerar i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö där vi i dagsläget äger fastigheter i 15 områden. Vårt fastighetsbestånd omfattar cirka 500 000 m2 kommersiella lokaler.

 

Revelop är av flera anledningar inget traditionellt fastighetsbolag. Vi förvaltar fastighetsfonder vilka ägs av primärt institutionella investerare. Fastigheterna förvärvas och ägs under ett antal år under vilka vi utvecklar dem till att bli mer hållbara samtidigt som vi förbättrar deras avkastning. När vi har genomfört vår affärsplan säljer vi fastigheten vilket innebär att förvärv och försäljningar är en del av vardagen.

 

Revelop består av omkring 35 medarbetare, jämnt fördelat mellan kvinnor och män med en medelålder strax över 40 år. När vi letar kollegor söker vi medarbetare som är extremt kompetenta på sitt fält, men som samtidigt har en kommersiell förståelse för hela verksamheten – helt enkelt en kombination av djup och bredd.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Revelop