Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till redovisningsbyrån Comred

 Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent till ett bolag i Bromma. Bolaget är i expansion och sitter i stora lokaler i närheten av  Bromma Blocks. Rollen rapporterar till Ekonomichefen men kommer även att få arbeta tillsammans med andra medarbetare i organisationen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande:

- Löpande bokföring
- Fakturahantering
- Kund- och leverantörsreskontra
- Avstämningar

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi och som har något års erfarenhet av arbete som Ekonomiassistent. Denna roll är för dig som vill utvecklas i din roll och arbeta i en organisation som har ett nära samarbete mellan alla avdelningar. Storst vikt läggs vid dina personliga egenskaper, då det är ca. 8 medarbetare på HK så är det viktigt att man är en glad, driven och social person som tycker om att arbeta i team. Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper MSOfficepaketet och har du tidigare arbetat i Navision är detta meriterande. Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har ett stort intresse för ekonomi och siffror.

Du erbjuds

En roll som Ekonomiassistent hos ett spännande bolag som expanderar kraftigt genom organisk tillväxt. Denna roll är för dig som har ett stort driv och som tycker om att arbeta med ekonomi nära tillsammans med kollegor. Tjänsten är med start den 1:a december och är ett föräldravikariat på minst 1 år. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek, för rätt person finns det möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är 08.00 - 17.00 och du är välkommen att ansöka via vår hemsida: www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se.

Start

Omgående

Lön

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till redovisningsbyrån Comred