Jurek

Redovisningsekonom till Persson Hyrmaskiner - Stenungsund

Om verksamheten
Persson Hyrmaskiner har en lång historia med rötter från 60-talet. Bolaget i dess nuvarande form registrerades dock först 1992 och har sedan dess haft en kraftig tillväxt.

Persson Hyrmaskiner har växt till en stabil och solid arbetsgivare som uppmärksammats på olika sätt över hela landet. Under de senaste åren har man vid ett antal tillfällen fått aktningsvärda utmärkelser som DI Gasellen och Årets Superföretag.

Persson Hyrmaskiner AB erbjuder uthyrning av byggmaskiner och finns på fem orter; Stenungsund, Kungälv, Trollhättan, Uddevalla och Göteborg. Bolaget har 47 anställda och en omsättning på 130 miljoner.


Om rollen
I rollen som redovisningsekonom blir du blir en viktig del av vårt ekonomiteam som idag består av fyra medarbetare. I takt med att du kommer in i arbetet så ser vi gärna att rollen utvecklas till ett fullt ansvar för redovisningen. Inledningsvis önskar vi en placering i Stenungsund men på sikt finns det möjlighet att arbeta från någon av våra andra fyra orter.


Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är t.ex.:
• Kundreskontran samt ett övergripande ansvar för leverantörsreskontran
• Löpande redovisning, avstämningar, månadsbokslut
• Skatt och moms
• Delaktig i årsredovisning
• Viss personaladministration såsom förberedande insatser inför nyanställningar och medarbetarundersökningar


Vem är du?
Du som söker får gärna ha en akademisk utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet inom redovisning. Du är trygg i din yrkesroll och ser positivt på att på sikt få leda redovisningsarbetet.

Vidare så är du är systemkunnig med goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet från Microsoft Dynamics NAV är meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och tar stort ansvar för ditt arbete. Du är prestigelös, flexibel och trivs med den stora bredden av arbetsuppgifter. Du har en stor drivkraft och positivt mindset som hjälper dig i ditt dagliga arbete och gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet.


Vi erbjuder
Som redovisningsekonom hos oss erbjuder vi dig en varierande roll där vi ger dig möjligheten att växa i ansvar och utvecklas med oss. Våra ledorden är Kompetens, Respekt och Lyhördhet. Vi är ett familjärt bolag som har roligt tillsammans. Vi tror på en kultur där det är högt i tak och där alla idéer välkomnas. Vi hoppas och tror att du som söker delar dessa värderingar!


Tillträde och ansökan
Tillträde för tjänsten sker gärna i september 2020 men vi tar hänsyn till uppsägningstid och en senare start för rätt person. Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Kallelse till intervju sker dock i slutet på augusti/början på september.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek, varav du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på frida.garding.lindstrand@jurek.se.

Område: Stenungsund
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stenungsund . Publicerat : 27 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Persson Hyrmaskiner - Stenungsund