Jurek

Redovisningsekonom till modernt teknikbolag i city

För kunds räkning söker vi nu en positiv och driven Redovisningsekonom till ett modernt och globalt teknikbolag placerat på Östermalm. Du kommer få arbeta i en familjär och internationell miljö med högt i tak. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och löper i lite över ett år framåt.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta brett och tillhöra ett öppet och hjälpsamt team på 3 personer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Löpande bokföring för två bolag

• Lönehantering för två bolag

• Balansavstämningar

• Inventering av mindre lager kvartalsvis

• Likviditetsuppföljning

• Skattedeklaration och momsredovisningar

• Bokföring och betalning av leverantörsfakturor och utlägg

• Fakturering

• Driva in kundfordringar

• Dokumentationshantering av journaler och avstämningar

• Bistå revisorer med efterfrågat materiel vid efterfrågan

 

Du rapporterar direkt till ekonomichefen.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med relevant ekonomisk utbildning och minst ett par års arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har arbetat i en bred roll inkluderande lönehantering sedan tidigare.

 

Som person ser vi att du har god samarbetsförmåga, är ödmjuk och prestigelös. Du är självgående i ditt arbetssätt för att driva på bokslut och inte rädd för att ställa frågor. Vidare är du noggrann och strukturerad. Har du erfarenhet av affärssystemet Navision och US GAAP ses det som meriterande. Du kommer att arbeta i ett internationellt klimat och trivs med att prata engelska.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll som Redovisningsekonom där du får stor möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenheter. Du kommer att tillhöra ett positivt och proaktivt ekonomiteam i ett öppet och hjälpsamt klimat. Kontoret är beläget i fina lokaler på Östermalm. Du erbjuds ett konsultuppdrag på strax över ett år med start omgående. Tjänsten omfattar heltid.

 

Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall via mail: sophie.hersvall@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till modernt teknikbolag i city