Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till modeföretag, Borås

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en erfaren redovisningsekonom för ett uppdrag på ett globalt modeföretag i Borås. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, kontoavstämningar, analyser av utredningar samt upprättande av månatliga och årliga rapporter. 

 

Detta är ett konsultuppdrag med start i början av september och som pågår till den sista januari 2020.

 

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, alternativt att du har arbetat i en liknande roll tidigare. För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ, detaljorienterad, strukturerad och noggrann. Vidare så tror vi tror att du som söker har erfarenhet av den löpande verksamheten på en ekonomiavdelning samt har arbetat i SAP. Har du dessutom erfarenhet av olika affärssystem är det meriterande då en del av arbetet kommer innebära analys och kravställning kundens onlinesystem och ha ett tätt samarbete med IT. Är du dessutom nyfiken, kreativ och vill utvecklas i en spännande miljö - samt talar och skriver såväl svenska som engelska flytande, är detta en tjänst för dig!

 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund i Borås. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se. Ansök på 
www.jurek.se


Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Borås
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Elin Gulin

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till modeföretag, Borås