Jurek

Redovisningsekonom till långt deltidsuppdrag

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i Upplands-Väsby söker vi nu en självgående redovisningsekonom. Du kommer vara en del av ett team på 3 personer och vara ansvarig för den dagliga redovisningen samt ansvara för ekonomisystemet Jeeves. Bolaget har verksamhet runt om i Sverige och ingår i en Österrikisk koncern.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Reseräkningar

• Leverantörsreskontra

• Kundreskontra

• AGI Rapporter

• Löpande redovisning

• Månadsbokslut 

• Rapportering till koncernen

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är van att hantera den dagliga redovisningen i ett medelstort bolag. Du har troligen haft roller som redovisningsekonom eller redovisningskonsult och du är självständigt i månadsbokslut. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har jobbat i ett bolag med lagerverksamhet eller om du tidigare har jobbat i Jeeves. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

 

Som person är du en ansvarstagande, självgående och positiv person som trivs i familjära arbetsmiljöer. Du har inga problem med att äga dina arbetsuppgifter och backar in om det ställs krav.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett tillsvidare uppdrag på deltid á 40-60% hos vår kund i Upplands-Väsby. Under rådande omständigheter sker mycket av arbetet på distans, men du ska ha möjlighet att på sikt vara inne på kontoret ca 2-3 dagar i veckan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

 

Område: Upplands Väsby

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 24 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till långt deltidsuppdrag