Jurek

Redovisningsekonom till långsiktigt uppdrag i centrala Göteborg

Vill du få möjligheten att utvecklas i en roll som redovisningsekonom på en riktigt trevlig arbetsplats i centrala Göteborg är detta troligtvis helt rätt uppdrag för dig! Här får du chansen att bli en del av ett engagerat och kompetent team och arbeta med spännande arbetsuppgifter.

 

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till februari 2022.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för bland annat arbeta med löpande bokföring, månads-, kvartal- och årsbokslut, inkomstdeklarationer, skatt och moms. Du kommer också att vara delaktig i transaktioner samt arbeta med förbättringsarbete av processer och rutiner för att skapa effektiva flöden i arbetssättet. Vidare så kommer du att ha ett nära samarbete med dina kollegor i ekonomiteamet.

 

Detta är en strålande chans att samla på sig värdefull erfarenhet på ett härligt kontor mitt i centrala Göteborg. Det finns flexibilitet i att arbeta både på plats samt hemifrån. Uppdragets omfattning är på 100% och startar omgående, samt sträcker sig till februari 2022. 

 

 

Vem söker vi till denna roll? 

Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är redo för en rolig och utvecklande tjänst. Du har en utbildning inom ekonomi och känner dig trygg i redovisning. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete i projektform är detta mycket meriterande. Vidare så tror vi att du har allmänt goda systemkunskaper och är en van Excel-användare.

 

Som person tror vi att du är flexibel, driven, noggrann och trivs i en föränderlig miljö. Du hjälper gärna dina kollegor när det behövs och har förmåga att prioritera. Att arbeta i ett högt tempo är någonting som du trivs med, och trots att det kan vara mycket att göra levererar du alltid dina arbetsuppgifter i tid med god kvalitet.

 

 

Du erbjuds

Ett riktigt roligt och intressant jobb som redovisningsekonom ute hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till februari 2022. 

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till långsiktigt uppdrag i centrala Göteborg