Jurek

Redovisningsekonom till långsiktigt uppdrag, Göteborg

Nu finns möjligheten att ta nästa steg i karriären på ett mycket trevligt bolag i centrala Göteborg! Här får du chansen att utvecklas i din roll som redovisningsekonom under minst 1 års tid med start i juni! 

 

 

Arbetsbeskrivning 

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ett uppdrag på ett spännande bolag i centrala Göteborg. I denna roll kommer du att bli en del av ett trevligt och engagerat ekonomiteam och arbeta med flertalet spännande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, månads- och årsbokslut, hantering av kund- och leverantörsreskontra, moms samt intrastatrapportering.

 

Uppdraget är en konsultanställnig med start 1 juni som sträcker sig ca ett år framåt. Detta är en god möjlighet för dig som vill få chansen att utvecklas på ett spännande företag tillsammans med ett kompetent ekonomiteam.

 

 

Vem söker vi till detta spännande uppdrag? 

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har jobbat minst ett par år som redovisningsekonom. För att trivas i denna rollen tror vi att du är självgående, noggrann, analytisk och strukturerad. Du är bra på att se vad som behöver prioriteras för stunden och trivs med att hålla ett högt tempo under arbetsdagen. Du som söker behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Är du redo för att ta nästa steg i karriären och växa i din yrkesroll är detta troligtvis rätt tjänst för dig!

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen albin.caspersen@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till långsiktigt uppdrag, Göteborg