Jurek

Redovisningsekonom till kortare uppdrag i Solna

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi en redovisningsekonom eller senior ekonomiassistent med erfarenhet framförallt inom leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta med utredningsarbete och felsökning av företagets leverantörsreskontraflöden, se över rutiner och processer kring leverantörsreskontran samt stötta övriga ekonomifunktionen. Du kommer tillhöra ett gäng på ca 30 personer var av 15 av dessa jobbar med leverantörsreskontra och du rapporterar till teamleader för leverantörsreskontra. 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Leverantörsreskontra

• Avstämningar

• Utredning och felsökning

• Ad hoc uppgifter

 

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat i en liknande roll i ca 2 år och som fördelaktige har jobbat på ett shared service center. Du har goda kunskaper inom leverantörsreskontra och är van att hantera större fakturaflöden. Du är en van användare av Excel och vi kommer se det som meriterande om du har erfarenhet av IFS. Du trivs i en föränderlig miljö och lägger stor vikt vid intern kommunikation. Vidare är du en god teamplayer, noggrann, strukturerad och prestigelös. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående och uppdraget förväntas löpa fram till sista mars med möjlighet till förlängning. Kunden sitter i moderna fina lokaler i Solna och jobbar idag flexibelt där man får möjlighet att jobba hemifrån ca 2-3 dagar i veckan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Solna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 10 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till kortare uppdrag i Solna