Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Kista

Om jobbet
Vi söker för kunds räkning en ödjmuk och företagsam redovisningsekonom som inte är rädd för att hugga i när det behövs.

Du kommer att ingå i finansiella rapporteringsteamet som ansvar för bokslutsarbete, finansiella rapporteringar, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. I ansvaret ingår även att säkerställa att bokslutsarbetet och rapporteringen är korrekt, håller hög kvalitet samt att eventuella risker för fel åtgärdas och följs upp. Rollen innebär stora möjligheter att utvecklas inom redovisningsfrågor.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. Du kommer få huvudansvar över flertal affärsområden inom kvalitetssäkring och testning. Du har det övergripande ansvaret för:

Månads- och årsbokslut
Utföra extern och intern rapportering
Kontakt med enhetscheferna
Förbereda kontoavstämningar
Kvalitetssäkra att rapportering överensstämmer med externa och interna rapporteringskrav
Rapportering av moms och löneskatter


Om företaget
Med över 40 000 anställda i 100 länder är vår kund en av de största aktörerna i branschen inom kvalitetssäkring, experter på regelverk och standarder. Oavsett om verksamheten är global eller lokal ser de till att produkterna lever upp till kraven på kvalitet, hälsa, miljö, säkerhet och socialt ansvar på i stort sett alla marknader världen över.


Din profil
För att lyckas och trivas i denna roll behöver du drivas av att skapa struktur samt trivas i en roll där du får använda dina starka redovisningskunskaper och din analytiska förmåga. Du är van att jobba med bokslut och rapportering i komplexa miljöer.

Andra relevanta erfarenheter:
– 5 års arbetslivserfarenhet av redovisning.
– Lösningsorienterad
– Starkt engagemang i att förbättra processer och öka effektiviteten
– Stark kommunikativ förmåga
– Kunskap inom redovisnings och rapporteringskrav enligt Swedish GAAP samt meriterande med kunskap inom IFRS


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta hos vår kund i Kista. Uppdraget är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse under 6-8 månader, där möjlighet till övertag finns för rätt person.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.


Ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på Sophie.paus@jurek.se.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Sophie Paus


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Kista