Jurek

Redovisningsekonom till internationell koncern i Göteborg!

Vill du bli en del av en professionell och ständigt växande koncern inom projekt och byggtjänster? Motiveras du av att arbeta med utveckling av ekonomiprocesser, att finna bra lösningar för att stötta en verksamhet samt ansvara för verksamhetens redovisningsavdelning? Då är detta tjänsten för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Vår samarbetspartner har många års erfarenhet och kompetens inom utmanande infrastrukturprojekt där tillhandahåller de i dagsläget tjänster inom betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum samt väg- och anläggningsarbeten med kontor i Stockholm och Göteborg. Med närmare 500 anställda i Sverige och drygt 4500 medarbetare i koncernen är bolaget den ledande leverantören av bygg och infrastrukturprojekt i flertalet europeiska länder.

 

I rollen kommer du att vara en avgörande del för bolagets ekonomifunktion där du tillsammans med arbetsgruppen ansvarar för ekonomiflödet i de aktuella projekt som man arbetar med. I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisning, avstämningar, moms- och arbetsgivardeklarationer, inkomstdeklarationer samt månads- och årsbokslut. I rollen ingår dessutom analys och rapportering till koncernen med rapportering till Ekonomichef.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi/företagsekonomi samt minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen har du en gedigen bakgrund inom redovisning och är självständig i bokslutsprocessen. Vidare tror även att du har erfarenhet av projektledning och trivs i ett projektbaserat arbetssätt. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och har du tidigare erfarenhet i en konsulterande roll kan detta vara helt rätt för dig!

 

Kvalifikationer:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi (eller motsvarande)

- 4 års relevant arbetslivserfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter

- Erfarenhet från ekonomisystem (SAP meriterande)

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 

Du erbjuds

Ett långsiktigt konsultuppdrag till ett väldigt inspirerande och spännande bolag i centrala Göteborg. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående med ambitionen till anställning därefter.

 

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till internationell koncern i Göteborg!