Jurek

Redovisningsekonom till Indus i Kungälv

Är du en glad, positiv och prestigelös ekonom som är redo för nya utmaningar? Då kan det vara Dig vi söker till rollen som redovisningsekonom för Indus!

 

Arbetsbeskrivning

Indus söker nu en redovisningsekonom till deras huvudkontor i Kungälv. Detta är en bred och varierad roll som spänner över flera områden. Tyngdpunkten i rollen ligger till en början på att sköta det norska bolaget och den ekonomiska administrationen i Indus kommande projekt, samt ett gemensamt ansvar för reception och telefonväxel. Tillsammans med trevliga kollegor bidrar du till att den administrativa funktionen på företaget fungerar optimalt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

• Ansvara för redovisning i det norska bolaget med allt som det innebär i form av bl.a. leverantörsfakturor, betalningar, kundfakturering, redovisning, månads- och årsbokslut samt v.b. kontakt med norska revisorer.

• Ansvara för ekonomisk hantering och uppföljning av Indus Sveriges nya projekt, vilket innebär att hantera leverantörsfakturor som avser nya projekt, kundfakturering vid projektuppstart, redovisningen av projektintäkter- och projektkostnader i bokslut samt projektuppföljning.

 

Du kommer att tillhöra ett litet ekonomiteam som i dagsläget består av två redovisningsekonomer, en controller och en ekonomiassistent/receptionist. Då ni är ett litet team som stöttar och hjälper varandra kommer ni att hugga i där det behövs, i stort som smått.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi samt med flera års erfarenhet från liknande roll. Vi ser gärna att du har arbetat med projektredovisning tidigare, och om du har jobbat med ekonomi inom ett norskt bolag är det mycket meriterande. Erfarenhet av att arbeta i Jeeves är meriterande men inte ett krav.

 

Som person är du positiv, självgående och ansvarstagande med en hög känsla för service. Du är en social person med en förmåga att sprida god stämning och positiv energi. Eftersom rollen innebär många bollar i luften ser vi att du är ordningsam och inser vikten av att arbeta strukturerat samt trivs i en varierad roll.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en bred tjänst på ett mycket trevligt företag. Indus präglas av en god arbetsmiljö, bra stämning samt högt i tak.

 

Om Indus

Genom Kvalitet, Kompetens, Hållbarhet och Trygghet har Indus sedan år 1974 levererat och hyrt ut moduler. Modulerna sätts samman till lokaler, främst skolor, förskolor och kontor. Indus är ett familjeägt företag och är certifierade i både kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Indus arbetar mycket med hållbarhet och har höga ambitioner inom det området.

 

Huvudkontoret ligger i Kungälv, men kontor finns även i Stockholm och ett mindre kontor i Skåne. Sammanlagt är Indus ca 50 anställda.

 

Varmt välkommen att bli en del av Indus!

 

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Indus med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

 

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Kungälv

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kungälv . Publicerat : 2 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Indus i Kungälv